Playmobil Dollhouse

Børns fantasi kender ingen grænser, og med Playmobil Dollhouse kan de skabe deres helt eget lille univers lige efter deres hjerte. Denne populære serie fra den legendariske legetøjsproducent byder på en mangfoldighed af dukkehuse, møbler og tilbehør, der vil fængsle enhver lille legebarn.


Annonce i samarbejde med PriceRunner

GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Stort Dukkehus – 70205
Flyt ind i dette fantastiske dukkehus fra Playmobil. Dukkehuset har en tagterrasse, vindeltrappe, fungerende dørklokke og postkasse.  Det yndige, blå dukkehus har flere værelser og flere etager,…
Pris fra 1.370
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Familie Køkken – 70206
Familien hygger i deres helt nye Playmobil køkken. Barnet har fået lov til at hjælpe mor med at bage kage på den nye røremaskine. Familien er så glade for det nye køkken, og det passer perfekt…
Pris fra 220
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Hyggelig Stue – 70207
Den hyggelige stue er husets omdrejningspunkt: her kan hele familien slappe af, læse, lege og have det sjovt. Mens barnebarnet leger på gyngehesten, slapper bedstefar af for en stund i den…
Pris fra 155
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Babys Værelse – 70210
Selv det mindste medlem af familien har sit eget værelse i det store dukkehus. I børneværelset er der alt hvad en glad baby har brug for: en dejlig tremmeseng med himmel, et puslebord med…
Pris fra 150
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Mit Tag-med-dukkehus – 70985
Leg med dit nye transportable playmobillegehus og playmobilfamilie. Legehuset er moderne møbleret med et stort køkken, en hyggelig stue, et feel-good badeværelse og et matser-bed-room med en…
Pris fra 380
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Mit Store Dukkehus – 70205 – 592 Dele
Pris fra 1.900
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Soveværelse m. Syhjørne – 70208 – 67 Dele
Pris fra 270
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Badeværelse Med Karbad – 70211 – 51 Dele
Pris fra 170
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Hyggelig Stue – 70207 – 36 Dele
Pris fra 200
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Family Kitchen – 70206 – 129 Dele
Pris fra 250
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Teenager’s Room – 70209 – 43 Dele
Pris fra 170
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Mit Tag-med-dukkehus – 70985 – 64 Dele
Pris fra 425
Indlæs flere

Byg dit drømmehjem fra bunden.

Playmobil Dollhouse giver børnene mulighed for at bygge deres helt eget drømmehjem fra bunden. De kan starte med et rummeligt hovedhus og derefter udvide det med separate rum som for eksempel soveværelse, badeværelse og hyggelig stue. Hver enkelt del er designet med en nænsom hånd og masser af finurlige detaljer, der vil vække selv de mindste byggeres begejstring.

Uendelige kombinationsmuligheder.

Det bedste ved Playmobil Dollhouse er de uendelige kombinationsmuligheder. Børnene kan sammensætte deres hjem præcis, som de ønsker det, og flytte rundt på møblerne efter behag. Vinduer og døre kan åbnes og lukkes, så legen føles endnu mere autentisk. Og med de mange tilbehørssæt kan de tilføje alt fra bittesmå dukker til praktiske køkkengadgets.

Lad fantasien blomstre med Playmobil.

Når børnene har bygget deres drømmehjem, er scenen sat for timevis af sjov leg og udforskning. De kan opdigte små historier og rollespil, hvor de selv er hovedpersonerne, eller lade deres yndlingsfigurer træde i karakter. Med Playmobil Dollhouse er mulighederne ubegrænsede, og kun fantasien sætter grænser.

Udover at være underholdende hjælper Playmobil Dollhouse også med at udvikle vigtige færdigheder hos børnene. Når de bygger og indretter, træner de deres finmotorik, problemløsningsevne og rumlige tænkning. Og når de leger med dukkerne, stimuleres deres kreativitet, empati og fortællerevner.

Kombiner med andre Playmobil serier.

Et af de bedste aspekter ved Playmobil Dollhouse er, at det let kan kombineres med andre populære Playmobil serier. Børnene kan for eksempel inddrage elementer fra Playmobil City Life eller Playmobil Country for at skabe en hel lille landsby omkring deres hjem.

Playmobil City Life – byliv i miniatureformat.

Med Playmobil City Life kan børnene opbygge et livligt byliv lige uden for deres dukkehusdør. Her finder de alt fra byfunktioner som brandvæsen og politi til praktiske steder som hospitaler, skoler og supermarkeder. Ved at kombinere denne serie med Playmobil Dollhouse får legen en ekstra dimension af realisme.

Playmobil Country – idyllisk landliv.

Hvis børnene i stedet drømmer om et mere fredeligt miljø, er Playmobil Country et oplagt valg. Her kan de indrette en hyggelig gård med marker, husdyr og robuste landbrugsmaskiner. Blandet med de hjemlige omgivelser fra Playmobil Dollhouse opstår der en skøn kontrast mellem by og land.

Gaveideer til enhver lejlighed.

Uanset om det er en fødselsdagsgave, julegave eller bare en lille opmuntring, er Playmobil Dollhouse et populært valg blandt både børn og forældre. Serien fås i et væld af forskellige sæt og størrelser, så der er noget at vælge imellem uanset budget.

Gaveideer til de mindste.

For de helt små byggere på 3-5 år er de kompakte startersæt med få dele et oplagt valg. Her kan de lære at samle de enkle rum og møbler i ro og mag. Populære bud er f.eks. Babyværelset med den søde vugge eller det hyggelige Soveværelse.

Større sæt til de voksne børn.

Når børnene bliver lidt ældre og har fået øvelse, kan de større sæt som Mit Store Dukkehus eller Mit Tag-med-dukkehus give dem virkelig meget at arbejde med. Disse imponerende byggesæt summer af finurlige detaljer og byder på en udfordrende men yderst tilfredsstillende byggeproces.

Skab unikke minder sammen.

En af de største glæder ved Playmobil Dollhouse er muligheden for at skabe unikke minder sammen med dit barn. Mens I bygger og leger side om side, opstår der et særligt bånd og en fælles oplevelse, I kan dele. Disse øjeblikke er uvurderlige og vil blive husket med kærlighed længe efter, at dukkehuset er lagt på hylden.

Fælles kvalitetstid.

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til bare at være til stede sammen. Men med Playmobil Dollhouse har I et fælles fokuspunkt, der naturligt skaber rum for kvalitetstid. I kan snakke, grine og udforske jeres kreativitet side om side, mens timerne skrider ubemærket forbi.

Styrker relationen.

At lege sammen er ikke kun sjovt – det styrker også relationen mellem barn og voksen. Når I deler disse oplevelser, lærer I hinanden bedre at kende og opbygger en gensidig forståelse og tillid. Det er en investering i jeres bånd, som vil bære frugt langt ind i fremtiden.

LÆS MERE OM PLAYMOBIL PÅ DEN OFFICIELLE SIDE