Playmobil Asterix

Rejsen ind i Playmobil Asterix’ legende er en eventyrlig oplevelse for børn og voksne. Fra de charmerende landsbyfigurer til de detaljerede bygningsværker og tilbehør, byder dette univers på uendelige muligheder for at skabe og genopleve historierne fra den ikoniske tegneserie.


Annonce i samarbejde med PriceRunner

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 19
Asterix Den store landsbyfest
Året är 50 f.Kr. Gallien är helt ockuperat av romarna. Nja, inte helt… en liten by med okuvliga PLAYMOBIL-gallare håller fortfarande stånd mot inkräktarna. Tillsammans upplever den oskiljaktiga trion Astérix, Obelix och Dogmatix oförglömliga äventyr som
Pris fra 1.480
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 86
Asterix Hørmetix hytte
Hyttens tag kan åbnes delvist og er udstyret med mange indretningselementer. Foran hytten sælger Hørmetix og hans kone Remouladine et stort sortiment af fisk og havdyr. Mål: 40 x 24 x 17 cm (LxBxH). I de stædige galleres landsby bor en hel række af spe
Pris fra 513
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 120
Asterix Majestixs hytte
Länge leve hövdingen! Vitalstatistix är stammens hövding. En majestätisk, modig och hetlevrad gammal krigare, respekterad av sina män och fruktad av sina fiender. Vitalstatistix själv har bara en rädsla, han är rädd för att himlen ska falla ner på hans hu
Pris fra 629
GRATIS FRAGT
Asterix Julekalender 2023
En pirat kan se ud fra kragereden. Sejlholder, årer og ror er frit bevægelige. Med den medfølgende vægt bliver piratskibet flydende. En fisk kan fastgøres til fiskekrogen. Jollen flyder og kan transportere to figurer. Med Asterix og 5 andre kendte karakte
Pris fra 499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 93
Asterix Trubadurix med træhytte
Cacofonix är byns bard. Det råder delade meningar om hans musikaliska begåvning. Han tror att han är ett geni. Alla andra tycker att han är obeskrivlig. Cacofonix tar varje tillfälle i akt att framföra sina senaste kompositioner för byborna. Istället för
Pris fra 506
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 107
Asterix Numérobis og kampen om paladset
Søjlerne og stenene kan stables efter øget ønske. Med fungerende romerkatapult. De romerske soldater har vendehoveder med to ansigter. Med Obelix, Numérobis og Idefix, der kan udstyres med en besked til Kleopatra. I deres berømte eventyr Asterix og Cle
Pris fra 262
GRATIS FRAGT
Asterix Romerske tropper
Året är 50 f.Kr. Under många månader har de romerska legionärerna som är stationerade som garnison i de befästa lägren Totorum, Aquarium, Laudanum och Compendium försökt inta en liten by med okuvliga gallier som inte slutar att göra motstånd mot inkräktar
Pris fra 150
GRATIS FRAGT
Asterix: Vildsvinejagt
Obelix er ekspert i to ting: Menhirs og vildsvinejagt. Så når han ikke arbejder på en ny menhir, er han ude i skoven og ser efter de store strittende grise. Den lumske gris forsøger at snige sig væk, men støder ind i et væltet træ, og den store galler fan
Pris fra 190
GRATIS FRAGT
Asterix Cæsar og Kleopatra
Asterix: Caesar og Cleopatra med leopard. Inspireret af filmen Cleopatra’ fra 1963 Skabte René Goscinny og Albert Uderzo en af Asterix-universets berømteste personligheder: Dronning Cleopatra. På én gang kolerisk, autoritær, loyal, menneskekærlig og
Pris fra 200
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 49
Asterix Miraculix med trylledrik
Getafix är byns ärevördige druid, han skär mistel och brygger magiska drycker. Hans specialitet är den magiska drycken som ger drickaren övermänsklig styrka. Men Getafix har även andra recept i fickan. Druiden kastar örter och ingredienser till sina bland
Pris fra 200
GRATIS FRAGT
Asterix Pyradonis forgiftede kage
Med Asterix, Cleopatras mundskænk samt Criminalis og dennes assistent Televis. Mundskænk! For at beskytte Egyptens smukke dronning mod at blive forgiftet, bliver al mad først testet af den kongelige mundskænk. Og denne forsigtighedsforanstaltning ser u
Pris fra 170
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 100
Asterix: Majestix´s hytte – PL70932 – PLAYMOBIL Asterix
Udstyret med mange kendte detaljer, såsom tyrehovedet, de farvede skjolde og de små svingdøre. Taget kan delvist fjernes, så hytten, der er udstyret med mange tilbehør, kan bruges. Indeholder hans kone Godemine og hæderspladsen for Majestix samt hans skjo
Pris fra 699
Indlæs flere

Figurerne der bringer eventyret til live.

Playmobil Asterix-serien byder på et galakse af farverige figurer, der fanger essensen af tegneseriens elskede karakterer. Fra den modige galliske kriger Asterix selv til den kæmpestore, men godmodige Obelix og den mystiske troldmand Miraculix, er hver enkelt figur smukt udformet med autentiske detaljer.

Asterix – Den uovervindelige galliske kriger.

Den lille, men stærke Asterix er kernen i Playmobil-serien. Udstyret med sin karakteristiske hjelm og kappe, er han klar til at kaste sig ud i eventyr og konfrontere selv de mest formidable romere. Hans skarpe vid og ukuelige mod gør ham til en inspirerende helt for børn i alle aldre.

Obelix – Den kæmpestore, men venlige kæmpe.

Obelix, Asterix’ trofaste ven og makker, er en figur, der skiller sig ud med sin imponerende størrelse og styrke. Men bag den muskuløse facade gemmer der sig et stort hjerte og en godmodig personlighed, der får børnene til at le og elske ham. Hans komiske replikker og kløgtige indfald bringer latter og glæde til ethvert eventyr.

Miraculix – Den vise troldmand med den magiske drik.

Miraculix, landsbyen Galliernes troldmand, er en figur fuld af mystik og visdom. Med sin lange, hvide skæg og den ikoniske, røde kappe, er han ansvarlig for at brygge den magiske drik, der giver Asterix og Obelix deres overmenneskelige kræfter. Hans rolle som vejleder og rådgiver for de to venner er uundværlig i deres eventyr.

Landsbyen der danner rammen for eventyret.

Playmobil Asterix-universet ville ikke være komplet uden den autentiske galliske landsby, hvor Asterix, Obelix og deres venner bor. Denne detaljerede rekonstruktion byder på en ægte oplevelse af livet i den gamle galliske kultur.

Majestix’ hytte – En ikonisk bolig.

Majestix, høvdingen for landsbyen, bor i en imponerende hytte, der er en nøjagtig gengivelse af det kendte hjem fra tegneserien. Dette sæt giver børnene mulighed for at genopleve scener fra historierne og skabe deres egne eventyr i den autentiske ramme.

Romerske lejre og tropper.

Ingen Asterix-fortælling ville være komplet uden de evige modstandere, romerne. Playmobil-serien indeholder en bred vifte af romerske lejre, telte og tropper, der giver børnene mulighed for at genopleve de klassiske konfrontationer mellem gallerne og romerne.

Eventyrene der fanger fantasien.

Playmobil Asterix-serien åbner døren til et uendeligt univers af eventyr og historier, der kun er begrænset af børnenes fantasi.

Vildsvinejagten – Et klassisk eventyr.

En af de mest ikoniske Asterix-historier er “Vildsvinejagten”, hvor Asterix, Obelix og deres venner tager på en spændende jagt efter et enormt vildsvin. Dette sæt gengiver scener fra jagten og giver børnene mulighed for at genopleve den legendariske historie på deres egen måde.

Kampen mod romerne.

Uundgåeligt i enhver Asterix-fortælling er de episke slag mod de indtrængende romerske tropper. Playmobil-serien giver børnene mulighed for at iscenesætte disse dramatiske konfrontationer med detaljerede figurer og tilbehør, der repræsenterer både gallerne og romerne.

Nye eventyr skabt af børnenes fantasi.

Men Playmobil Asterix-universet er ikke begrænset til de eksisterende historier. Med de talrige figurer, bygninger og tilbehør kan børnene skabe deres egne eventyr og fortællinger, der kun er begrænset af deres kreativitet og fantasi.

Kvalitet og detaljer der imponerer.

Playmobil er kendt for sin høje kvalitet og opmærksomhed på detaljer, og Asterix-serien er ingen undtagelse. Hver enkelt figur og tilbehør er smukt udformet og robust nok til at modstå selv de vildeste eventyr.

Robuste materialer der holder til leg.

Playmobil Asterix-produkterne er lavet af slidstærke materialer, der sikrer, at de kan holde til årevis af leg og eventyr. Uanset om det er figurer eller bygninger, er de designet til at modstå selv de mest energiske børn.

Autentiske detaljer der bringer historierne til live.

Hvad der virkelig skiller Playmobil Asterix-serien ud, er de autentiske detaljer, der bringer tegneseriens univers til live. Fra de karakteristiske hjelme og dragter til de nøjagtige gengivelser af landsbyen og de romerske lejre, er hver enkelt detalje omhyggeligt gengivet for at give den mest autentiske oplevelse.

Uendelige muligheder for leg og læring.

Playmobil Asterix-serien er ikke bare underholdende, men også en kilde til læring og udvikling for børn i alle aldre.

Udvikling af kreativitet og fantasi.

Ved at give børnene mulighed for at skabe deres egne eventyr og historier, stimulerer Playmobil Asterix-serien deres kreativitet og fantasi. De lærer at tænke udenfor boksen og udforske nye idéer og scenarier.

Historisk læring på en sjov måde.

Selvom Asterix-universet er fiktivt, giver det et indblik i den gamle galliske kultur og det romerske imperium. Børnene lærer om historiske perioder og civilisationer på en underholdende og engagerende måde gennem leg.

Udvikling af sociale færdigheder.

Når børn leger sammen med Playmobil Asterix-sættene, lærer de at samarbejde, kommunikere og løse konflikter. Dette fremmer udviklingen af vigtige sociale færdigheder, der er uundværlige i deres voksenliv.

Tilgængelighed og overkommelige priser.

Playmobil Asterix-serien er tilgængelig i et bredt udvalg af størrelser og prisklasser, hvilket gør det muligt for alle familier at nyde de fantastiske eventyr.

Kompakte sæt til rejsen eller starten.

For dem, der ønsker at introducere deres børn til Playmobil Asterix-universet, eller for dem, der er på farten, er der kompakte sæt, der er nemme at tage med og giver en glimrende introduktion til serien.

Større sæt til omfattende eventyr.

For familier, der ønsker at dykke dybere ned i Asterix-universet, findes der større sæt, der indeholder flere figurer, bygninger og tilbehør. Disse sæt giver børnene mulighed for at skabe episke eventyr og genopleve de mest ikoniske scener fra tegneserien.

Overkommelige priser for enhver pengepung.

Uanset din budget, findes der Playmobil Asterix-sæt, der passer til dine behov og pengepung. Fra kompakte sæt til mere omfattende samlinger, er der noget for enhver smag og enhver lomme.

Samlerværdi og vedvarende appel.

Playmobil Asterix-serien er ikke bare legetøj, men også en samlergenstand med vedvarende appel for både børn og voksne.

Begrænsede udgivelser og sjældne fund.

Visse Playmobil Asterix-sæt udkommer i begrænsede oplag eller som specialudgaver, hvilket gør dem til eftertragede samlerobjekter. Disse sjældne fund kan blive værdifulde skatte for både nuværende og fremtidige samlere.

Nostalgi og generationsoverskridende appel.

For mange voksne, der voksede op med Asterix-tegneserien, har Playmobil Asterix-sættene en nostalgisk appel. De giver mulighed for at genopleve barndomsminderne og dele dem med deres egne børn, hvilket skaber en generationsoverskridende forbindelse.

Playmobil Asterix – Et univers af eventyr og glæde.

Uanset om du er en dedikeret Asterix-fan eller bare en familie på udkig efter sjovt og underholdende legetøj, byder Playmobil Asterix-serien på et uendeligt univers af eventyr og glæde. Med de autentiske figurer, detaljerede miljøer og uendelige muligheder for kreativ leg, vil denne serie bringe timevis af underholdning og latter til børn og voksne i alle aldre.