Playmobil Junior

Playmobil Junior er et eventyr uden lige for de mindste børn. Denne serie af legesæt er nøje designet til at stimulere barnets nysgerrighed, kreativitet og finmotoriske færdigheder gennem udforskning og rolleleg. Med alderen 1-3 år i fokus, tilbyder Playmobil Junior en mangfoldighed af sjove og lærerige oplevelser, der understøtter barnets sunde udvikling.


Annonce i samarbejde med PriceRunner

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 262
Playmobil 1.2.3 – Noah’s Ark – 6765 – 18 Dele
Pris fra 262
GRATIS FRAGT
Playmobil 1.2.3 – Gravko – 70125 – 6 Dele
Pris fra 185
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 87
Playmobil 1.2.3 – Skraldebil – 70184 – 9 Dele
Pris fra 203
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – Fire Truck – 71233 – 86 Dele
Pris fra 285
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 250
Playmobil 1.2.3 & Disney – Mickeys & Minnies Skyhus – 71319 – 16
Pris fra 250
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 135
Playmobil 1.2.3 & Disney – Mickey & Minnie’s Skyflyver – 71320 –
Pris fra 135
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 250
Playmobil 1.2.3 & Disney – Plys & Grislings Træhus – 71316 – 17
Pris fra 250
GRATIS FRAGT
Playmobil 1.2.3 & Disney – Plys og Tigers Bigård – 71317 – 10 De
Pris fra 350
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 90
Playmobil 1.2.3. – Skør Donut Truck – 7 Dele – 71325
Pris fra 210
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 135
Playmobil 1.2.3 – Oplevelsetårn Med Isbod – 18 Dele – 71326
Pris fra 315
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 66
Playmobil Ayuma – Krystal- og månefe med totemdyr – 71236 – 16 D
Pris fra 99
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 90
Playmobil Ayuma – Abjatus med ridderfeen Hildi – 71235 – 32 Dele
Pris fra 135
Indlæs flere

Vand eventyr i badekarret.

For de mindste vandhunde er Playmobil Juniors Aqua-serie et sandt paradis. Disse legesæt er skabt til at bringe vand-eventyret ind i badekarret, hvor finmotorikken trænes på en legende måde. Børnene kan more sig med vandrutsjebaner, vipper og hvirvler, som får de søde havdyr og figurer til at glide, vippe og snurre rundt i vandet.

Fangst med havdyr.

Et af de mest populære Aqua-sæt er “Fangst med havdyr”. Her kan børnene lege med en vandrutsjebane, en fangstbakke og et landingsnet, mens de forsøger at “fange” de sjove havdyr som babyhaj og babyblæksprutte. Denne aktivitet fremmer øje-hånd-koordinationen og giver timevis af vandsplask og latter.

Vandhjulet med babyhaj.

Et andet højdepunkt er “Vandhjulet med babyhaj”. Ved at hælde vand på hjulet sættes det i bevægelse, så dykkeren og den søde babyhaj hvirvler rundt i en sjov dans. Dette legesæt vækker barnets nysgerrighed og opmærksomhed på årsag og virkning.

Finmotoriske udfordringer.

Playmobil Junior sætter også stor vægt på at udvikle barnets finmotorik. Mange af legesættene indeholder puslespilselementer, påsætningsfunktioner og sorteringsopgaver, der træner de små fingre og hænder.

Talkarrusel.

Eksempelvis lærer børnene tallene fra 1-8 at kende gennem den farverige “Talkarrusel”. De skal placere de rigtige figurer i de tilsvarende huller, hvilket styrker deres tredimensionelle tænkning og finmotorik.

Skør Donut Truck.

Et andet eksempel er den “Skør Donut Truck”, hvor børnene kan stable og sortere de dekorerede donuts. Når bagenden åbnes, triller de små donuts ud, og børnene skal forsøge at gribe dem – en sjov aktivitet, der får dem op af stolen.

Rolleleg og historiefortælling.

Ud over de finmotoriske og kognitive udfordringer lægger Playmobil Junior også vægt på at fremme barnets evne til rolleleg og historiefortælling. De søde Disney-figurer som Mickey, Minnie, Plys og Grisling indbyder til kreative eventyr og scenarier.

Plys og tigers bigård.

I “Plys og tigers bigård” kan børnene lege med bierne, der flyver rundt ved hjælp af fjederstænger. De kan også gemme sig i Tigerdyrets hule eller rutsje om kap – masser af sjov og spænding!

Mickeys & Minnies skyhus.

Et andet højdepunkt er “Mickeys & Minnies skyhus”, hvor børnene kan udforske og kombinere de forskellige elementer som regnbue, byggeklodser og regndråber. De kan opbygge tårne, lave vipper og rangler eller bare fortælle historier med de elskede Disney-figurer.

Playmobil Junior & Legens kraft.

Gennem leg lærer børn bedst. Playmobil Junior har forstået denne simple sandhed og har skabt legesæt, der stimulerer barnets udvikling på en sjov og naturlig måde. Uanset om det drejer sig om finmotorik, kognitive færdigheder eller kreativitet, er der masser af udfordringer og eventyr at kaste sig over.

Oplevelsestårn med isbod.

Et godt eksempel er “Oplevelsestårn med isbod”, hvor pariserhjulet kan drejes rundt, og figurer kan rutsje ned ad rutsjebanen. Børnene lærer årsag og virkning, mens de leger med farverne og formerne på de kulørte ispinde.

Sneglevippe med raslefunktion.

Selv de mindste detaljer er gennemtænkte, som den “Sneglevippe med raslefunktion”, der vækker barnets nysgerrighed med sin integrerede raslelyd. Det er de små ting, der gør legen så meget mere engagerende og lærerig.

Billigt Playmobil for enhver lomme.

Playmobil Junior-serien er ikke kun sjov og lærerig, men også overkommelig for de fleste familier. Med en bred vifte af prispunkter kan alle finde et legesæt, der passer til deres budget.

Eksempelvis kan man finde mindre sæt som “Plys’ tumlinge-honningkrukke” eller “Tigerdyrets tur i gummibåd” til under 100 kr. Større sæt som “Oplevelsestårn med isbod” eller “Dyrepension med godbidsmaskine” koster typisk mellem 300-400 kr.

Uanset dit budget kan du finde billigt Playmobil i Junior-serien, der vil bringe timevis af glæde og læring til dit barn. Det er en investering i barnets udvikling, der virkelig betaler sig.

Playmobil Junior er en sand skattekiste af leg og læring for de mindste børn. Med deres innovative design, fokus på finmotorik, kognition og kreativitet, samt den inkorporering af elskede Disney-figurer, har disse legesæt noget at byde på for ethvert barn. Uanset om det er vandlegen, sorteringsopgaverne eller rollelegen, der fanger din lilles interesse, er der garanti for masser af sjov og udvikling. Og med de overkommelige priser er Playmobil Junior et oplagt valg for enhver familie, der ønsker at give deres barn en legende start på livet.

Se Også vore andre Playmobil Sider!