Playmobil City Action

Børns kreative leg og fantasi kender ingen begrænsninger, og Playmobils City Action-serie åbner døren til uendelige eventyr. Disse detaljerede legesæt byder på actionfyldte scenarier, hvor små hænder kan bringe politiaktioner, brandbekæmpelse, redningsoperationer og meget mere til live.


Annonce i samarbejde med PriceRunner

GRATIS FRAGT
Playmobil City Action 6924 – Politiafspæring
Playmobil har gjort det igen! Denne gang med deres højtelskede politiserie. I pakken "Politiafspærring" er der rig mulighed for enten at foretage toldkontrol, eller stoppe forbryderne før…
Pris fra 150
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – Stor Brandstation – 9462
Det tyske legetøjsbrand Playmobil er kendt for at lave gedigent legetøj, der holder til sjov og leg.  Børn kan med denne brandstationsudgave bruge deres fantasi og dermed hjælpe mange forskellige…
Pris fra 780
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – Politi-motorcykel Og Pengerøver – 70572
I ly af mørket er en tyv brudt ind i en hæveautomat, og nu flygter han med alle pengene. Men en hurtig politibetjent er allerede sat efter ham på sin motorcykel. Tyven når ikke langt væk! Sættet…
Pris fra 150
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – Politi Bil Med Lys Og Lyd – 70899
Pas på, politiaktion! Takket være politi-minibussen med lys og lyd er PLAYMOBIL-politiet godt rustet til enhver mission, uanset om det drejer sig om en menneskejagt, eftersøgning eller sikring…
Pris fra 320
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – Pengeskabstyv – 70908
En tyv er ude efter bankboksen. Det lykkes ham at bryde pengeskabet op med et koben, og han smider nu hurtigt pengene i en kuffert. Men han er ikke hurtig nok, for pludselig bliver han overrasket af…
Pris fra 130
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – Brandvæsen Speed Quad – 71090
Kom hurtigt frem til brandstedet med den kvikke brandmands-ATV med pullback-motor, PLAYMOBIL-brandmand og flot tilbehør. Med den seje ATV fra PLAYMOBIL er der dømt action! Brandmanden springer…
Pris fra 100
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – Offroad Atv – 71039
Mærk vinden i håret med PLAYMOBIL-offroad-ATVen. Med de tykke og robuste dæk mestrer racerkøreren alle baner og overvinder alle forhindringer. Hun tager selv de mest snævre sving med stort…
Pris fra 90
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – Swat Figursæt – 4 Figurer – 71146
SWAT-figursættet indeholder en SWAT-dykker, en medarbejder fra SWAT Task Force, en leder af SWAT-teamet, som koordinerer indsatser, samt en kvindelig skurk. Specialkommandoen SWAT skal altid i…
Pris fra 140
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – Swat Atv – 71147
Cool SWAT Multi Terrain Quad, som med få greb kan forvandles til en speedbåd. Med en PLAYMOBIL-figur og cool specialudstyr til spændende rollelege i børneværelset. SWAT Multi Terrain Quaden er…
Pris fra 190
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – Hold Byen Ren Med E-køretøj – 71433
Med masser af engagement er byrenholdelsesteamet dagligt i sving for at holde PLAYMO City ren. På ladet af deres miljøvenlige e-køretøj transporterer renholdelsesdamen affaldet væk. Når alle…
Pris fra 150
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 40
Playmobil City Action – Mobilt Toilet – 71435
Med krankrogen kan toilettet uden problemer løftes op i krogen og transporteres til det næste brugssted. Med de alsidige PLAYMOBIL City Life-legesæt kan interesserede børn fra 4 år genskabe…
Pris fra 90
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – My Figures – Rescue – 71400
Med My Figures fra PLAYMOBIL kan børn skabe en PLAYMOBIL-verden helt efter deres egne ønsker. Hvert legesæt indeholder ud over et legescenarie med tilbehør en pose med fem figurer i enkeltdele,…
Pris fra 80
Indlæs flere

Politi i Aktion: Fang Røverne i Fælden.

Når lovens lange arm skal strækkes, er Playmobils politi klar til at rykke ud. Udforsk den imponerende politistation, komplet med fængselsceller og alle de faciliteter, der skal til for at opretholde lov og orden. Sæt fart i aktionen med den ikoniske politibil, udstyret med sirener og blinklys, eller slyng dig op i luften med det manøvredygtige politihelikopter.

Udstyr til Enhver Situation.

Uanset om det drejer sig om en bankrøveri, en biljagt eller en fartbøde, har Playmobils politi alt det nødvendige udstyr. Fra håndvåben og skudsikre veste til fangearmbånd og walkie-talkier – intet er overladt til tilfældighederne. Og med det alsidige SWAT-team står dine børn rustet til at tage kampen op mod selv de mest hårdnakkede forbrydere.

Spændende Scenarier og Rollelege.

Lad børnene udfolde deres dramatiske talenter i spændende rollelege, hvor de kan gennemspille alt fra fredelige patruljering til højintense biljagter. Måske er der en farlig flygtning på fri fod, eller en gruppe indbrudstyve skal anholdes på fersk gerning. Uanset scenariet vil dine børn more sig med at sætte skurkene bag tremmer og genoprette freden i City Action-verdenen.

Brandfolkene Rykker Ud: Sluk Flammerne og Red Liv.

Når alarmen lyder, er Playmobils brandfolk klar til at rykke ud med det samme. Byg den imponerende brandstation, komplet med garager, kontorer og sovesale for mandskabet. Så snart røgen stiger op, kan brandfolkene hoppe ombord i den iøjnefaldende brandbil, udstyret med stige og vandslanger, og ile afsted mod flammerne.

Redningsaktioner på Land og Vand.

Uanset om der er tale om en bygningsbrand, en skovbrand eller en ulykke på havet, har Playmobils brandfolk de rette redskaber til opgaven. Sæt den mobile stigevogn ind for at redde folk fra højder, eller send dykkerne i aktion for at bjærge ofre fra vandmasserne. Med det alsidige udstyr kan dine børn tackle selv de mest udfordrende scenarier.

Teamwork og Helterolle.

Brandbekæmpelse er et holdarbejde, og Playmobils sæt giver børnene mulighed for at samarbejde og fordele rollerne. Mens nogle styrer slangerne og bekæmper flammerne, kan andre evakuere tilskadekomne eller sikre området. Og når dagen er reddet, kan børnene nyde følelsen af at have spillet helterollen og reddet liv og ejendom.

Akutte Tilfælde: Playmobils Hospital og Ambulance.

Når ulykken er ude, er det vigtigt at have et velfungerende hospital og en hurtig ambulance klar til at rykke ud. Playmobils sæt giver børnene mulighed for at lege med behandling af patienter, operationer og genoptræning i et realistisk hospitalsmiljø.

Avanceret Medicinsk Udstyr.

Fra operationsstuer og røntgenmaskiner til bårer og krykker – Playmobils hospital er udstyret med alt, hvad der skal til for at give patienterne den bedste pleje. Dine børn kan lære om forskellige medicinske procedurer og udstyr, mens de leger med at redde liv og sørge for, at patienterne kommer sig.

Dramatiske Redningsaktioner.

Når uheldet er ude, er det tid til at ringe efter ambulancen. Med sirener og blinklys kan dine børn lege med dramatiske redningsaktioner, hvor patienterne skal stabiliseres og transporteres sikkert til hospitalet. Måske er der brug for en helikopterevakuering, eller en båd skal sendes ud for at bjærge ofre fra havet.

Opbyg en Hel By: Kraner, Byggepladser og Lastbiler.

Før Playmobil City Action-verdenen kan tage form, skal der lægges et grundigt forarbejde. Playmobils sæt giver børnene mulighed for at lege med opførelsen af bygninger, veje og infrastruktur ved hjælp af kraner, byggepladser og lastbiler.

Konstruktionsleg i Stor Skala.

Fra den imponerende kran, der kan løfte tunge byrder, til den travle byggeplads med arbejdere og maskiner – Playmobils konstruktionssæt åbner for utallige muligheder for kreativ leg. Dine børn kan planlægge og opføre hele bydistrikter, mens de lærer om forskellige byggemetoder og materialer.

Transport og Logistik.

Når byggeriet er afsluttet, er det tid til at flytte fokus til transport og logistik. Med de robuste lastbiler kan børnene lege med at fragte materialer, udstyr og varer rundt i City Action-verdenen. Måske skal en kran løfte en container op på ladet, eller en byggeplads have leveret nye forsyninger.

Tag til Vejrs: Playmobils Lufthavn, Fly og Helikoptere.

For at gøre City Action-verdenen komplet skal der også være mulighed for at rejse til fjerne destinationer. Playmobils lufthavn, fly og helikoptere giver børnene lov til at udforske de høje luftlag og lege med spændende rejsescenarier.

En Travl Lufthavn.

Opbyg den imponerende lufthavn med terminaler, kontroltårne og landingsbaner, og lad trafikken af fly og helikoptere begynde. Dine børn kan lege med ind- og udcheckning af passagerer, sikkerhedskontrol og boarding, mens de lærer om de forskellige roller og procedurer på en travl lufthavn.

Eventyrlige Rejser.

Når flyene letter, kan børnene sende deres fantasi på vingerne og lege med eventyrlige rejser til eksotiske destinationer. Måske er det et fragtfly, der skal levere en vigtig last, eller en helikopter, der skal udføre en redningsaktion i et fjerntliggende område. Uanset scenariet vil Playmobils luftfartøjer give masser af spænding og underholdning.

Til Søs med Playmobil: Både og Maritime Eventyr.

Playmobil City Action verdenen ville ikke være komplet uden muligheden for at udforske de bølgende have. Playmobils både åbner for sjove og spændende maritime eventyr, hvor børnene kan lege med fiskeri, redningsaktioner, pirater og meget mere.

Fiskerbåde og Lystfartøjer.

Fra robuste fiskerbåde til luksuriøse lystfartøjer – Playmobils flåde af både tilbyder uendelige muligheder for leg på havet. Dine børn kan lege med at fange fisk, udforske kyster og øer, eller bare nyde en afslappende sejltur i det blå.

Redningsaktioner og Eventyr.

Men havet kan også være en farlig og uforudsigelig kraft, og Playmobils sæt giver børnene mulighed for at lege med dramatiske redningsaktioner. Måske er der brug for at redde en besætning fra et synkende skib, eller en dykker skal sendes ned for at bjærge en skat fra havbunden. Uanset scenariet vil de maritime sæt give masser af spænding og eventyr.

Slip Fantasien Løs med Playmobil City Action.

Uanset om dine børn drømmer om at være politibetjente, brandmænd, piloter eller eventyrriddere, vil Playmobil City Action give dem uendelige muligheder for sjov og kreativ leg. Med de detaljerede sæt og det alsidige udstyr kan de skabe deres egen spændende verden, hvor kun fantasien sætter grænser. Så lad dem udforske, lege og lære, mens de oplever de utallige eventyr, der venter i Playmobil City Action-universet.

SE OGSÅ VORE ANDRE SIDER OM PLAYMOBIL!