Playmobil Pirates

Playmobil Pirater åbner døren til en unik og fascinerende legeverden, hvor fantasi og eventyr går hånd i hånd. Disse charmerende legesæt inviterer børn til at dykke ned i de syv verdenshave og opleve den ærefrygtindgydende sørøverkultur på nærmeste hold. Uanset om det er at jage skatte på en øde ø eller kæmpe mod frygtløse modstandere, giver Playmobil Pirater en uforglemmelig oplevelse fyldt med spænding og udforskning.


Annonce i samarbejde med PriceRunner

GRATIS FRAGT
Playmobil Pirates – Piratskib – 71418
Afsted på pirateventyr! På piratkongens manøvredygtige kaperskib, der kan flyde, hjælper sørøveren med at angribe fjendtlige skibe eller forsvare sig mod lurende farer for piratverdenen. Takket…
Pris fra 460
GRATIS FRAGT
Playmobil Pirates – Skattejagt – 71420
I undervandshulens mørke viser markeringerne på klipperne piraten vejen til det sted, hvor krystalkranie-objekterne er skjult. Han skubber edderkoppespindet til side, så skatten bliver…
Pris fra 170
GRATIS FRAGT
Playmobil Pirates – Pirat Med Alligator – 71473
Under sin skattejagt støder en pirat på en alligator, der lurer alt for tæt på den eftertragtede skattekiste. Inkluderer et kranium, der lyser i mørket. Tag på skattejagt med piraten, men pas…
Pris fra 170
GRATIS FRAGT
Playmobil Pirates – Kampen Mod Kæmpeblæksprutten – 71419
Deepers anfører, en menneskelig krage, har en mægtig trefork med magisk kompas. Deeper og Monsterblæksprutten kæmper side om side mod piraten, som har lagt sig i vejen med deres båd og…
Pris fra 260
GRATIS FRAGT
Playmobil – Pirater – My Figures (71533)
PLAYMOBIL My Figures: Pirates-sættet indeholder 4 figurer og talrige tilbehør til timevis af leg. Børn på 4 år og derover vil kunne forestille sig spændende eventyr med disse…
Pris fra 160
GRATIS FRAGT
Playmobil Pirates – Pirat med Aligator – 71473 – 59 Dele
Pris fra 180
GRATIS FRAGT
Playmobil Pirates – Kamp Mod Kæmpeblæksprutten – 71419 – 44 Dele
Pris fra 300
GRATIS FRAGT
Playmobil Pirates – Skattejagt – 71420 – 55 Dele
Pris fra 180
GRATIS FRAGT
Playmobil Pirates – Piratskatteø Med Skelet – 70962 – 104 D
Pris fra 250
GRATIS FRAGT
Playmobil Pirates – Starter Pack – 71254 – 42 Dele
Pris fra 170
GRATIS FRAGT
Playmobil My Figures – Island Of The Pirates – 70979 – 130 Dele
Pris fra 300
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 180
Playmobil Asterix Julekalender – Pirates – 71087 – 125 Dele
Pris fra 270
Indlæs flere

Udforsk de uendeligt spændende Playmobil Pirater.

Playmobil Pirates er et alsidigt og underholdende legesæt, der fanger børns opmærksomhed og stimulerer deres kreativitet. Hvert sæt er omhyggeligt udformet med detaljerede figurer, skibe og tilbehør, der bringer de mytiske sørøverlegender til live. Fra de frygtløse kaptajner til de mystiske skattekister gemmer der sig et uudtømmeligt eventyr i hver eneste Playmobil Pirat.

Fortryllende figurer og tilbehør.

Playmobil Pirates byder på et imponerende galleri af charmerende figurer, der spænder fra de sejeste sørøvere til de frådende alligator vagter. Hver enkelt figur er håndmalet med omhu for at fange de karakteristiske træk og den autentiske stemning fra den legendariske sørøverkultur. De detaljerede tilbehør, såsom kanonerne, skattekister og ødelæggelsesvåben, giver yderligere dybde og realisme til legen.

Eventyrlige skibe og fartøjer.

Intet pirateeventyr ville være komplet uden de ikoniske skibe, der engang sejlede på de syv verdenshave. Playmobil Pirates tilbyder en imponerende samling af sørøverskibe, fra de mægtige flådefartøjer til de hurtige og manøvredygtige både. Hvert skib er omhyggeligt udformet med autentiske detaljer som master, sejl og kanoner, hvilket giver børnene mulighed for at genskabe de episke søslag og skattejagter.

Skattejagt på Skull Island.

En af de mest spændende og populære Playmobil Pirater-sæt er “Skull Island”. Dette sæt byder på en frodig og mystisk ø, hvor en kæmpe krabbe og et skræmmende skelet vogter over de skjulte skatte. Børnene kan lede efter hemmelige gemmer, udforske de utæmmede områder og kæmpe mod de frygtindgydende vagter for at erobre de eftertragtede rigdomme.

Kampen mod Kæmpe Krabben.

Et andet højdepunkt i Playmobil Pirater-serien er “Kampen mod Kæmpe Krabben”. Dette sæt byder på en episk kamp mellem de modige sørøvere og en gigantisk krabbe, der vogter over en skattekiste. Børnene kan lade deres fantasier flyde frit, mens de udfører dristige angreb, undgår de skarpe kløer og forsøger at erobre skatten.

My Figures – Skab din egen pirathistorie.

For børn, der ønsker at skabe deres helt egen pirathistorie, er “My Figures”-sættet et perfekt valg. Dette sæt indeholder et bredt udvalg af figurer, tilbehør og dekorationer, der giver uendelige muligheder for at skabe unikke eventyr og scenarier. Børnene kan lade deres kreativitet blomstre og opbygge deres egen piratskat fra bunden.

Pirat med Aligator – Et dristigt eventyr.

Sættet “Pirat med Alligator” byder på et dristigt eventyr, hvor en frygtløs sørøver må kæmpe mod en farlig alligator for at beskytte sin skat. Dette sæt er perfekt til børn, der elsker action og spænding, og giver dem mulighed for at udforske de vilde og uforudsigelige farer, der lurer i den tropiske jungle.

Kanonér – Klar til søslag.

Ingen piratflåde ville være komplet uden kanonerme. Sættet “Kanonér” giver børnene mulighed for at opleve den ærefrygtindgydende kraft af sørøvernes artilleri. Børnene kan positionere deres kanoner, sigte og affyre mod fjendtlige skibe eller landbaserede mål, mens de genoplever de legendariske søslag fra fortiden.

Skattejagt – På jagt efter rigdomme.

“Skattejagt”-sættet er et must-have for alle børn, der drømmer om at finde forsvundne skatte. Dette sæt byder på en frodig ø, hvor sørøverne kan grave efter skjulte skatte, undgå fælder og kæmpe mod modstandere for at erobre de uendelige rigdomme.

Piratskatteø Med Skelet – Mødet med det overnaturlige.

For børn, der elsker et stænk af mystik og overnaturlighed, er “Piratskatteø Med Skelet” det perfekte valg. Dette sæt introducerer et uhyggeligt skelet, der vogter over en skattekiste på en øde ø. Børnene kan udforske den hjemsøgte ø, løse gåder og overvinde den udefrakommende vagt for at erobre skatten.

Pirat med kanon – Klar til angreb.

“Pirat med kanon”-sættet bringer den autentiske sørøverånd til live. Børnene kan sætte sig i skoene på en frygtløs pirat, der er klar til at affyre sin kanon mod fjendtlige skibe eller landbaserede mål. Dette sæt er perfekt til børn, der elsker action og spænding, og giver dem mulighed for at genopleve de legendariske søslag fra fortiden.

Billigt Playmobil – Få mest muligt for pengene.

Hos Playmobilbutikken er vi dedikerede til at finde & tilbyde vores det bedste udvalg af Playmobil Pirater til overkommelige priser. Vi forstår, at legetøj kan være en stor udgift for mange familier, og derfor stræber vi efter at give dig mest muligt for pengene. Vores udvalg af Playmobil Pirater-sæt er omhyggeligt udvalgt for at sikre høj kvalitet og uforlignelig underholdningsværdi til en fornuftig pris.

Udforsk vores brede udvalg af Playmobil Pirates.

Udover vores omfattende udvalg af Playmobil Pirater tilbyder vi også andre populære Playmobil serier, såsom Playmobil Junior / 1.2.3., Playmobil Dragons, Playmobil City Action, Playmobil Sports & Action, Playmobil Princess, Playmobil Asterix og Playmobil Nøglering. Uanset om dit barn elsker eventyr, sport eller prinsesseliv, har vi et legesæt, der vil fange deres interesse og stimulere deres kreativitet.

Playmobil Pirater åbner døren til en fascinerende og spændende legeverden, hvor eventyr og fantasi går hånd i hånd. Uanset om dit barn drømmer om at jage skatte, kæmpe mod frygtløse modstandere eller udforske mystiske øer, har Playmobil Pirater et sæt, der vil fange deres interesse og stimulere deres kreativitet. Hos Playmobilbutikken er vi dedikerede til at finde & tilbyde det bedste udvalg af Playmobil Pirater til overkommelige priser på nettet, så du kan give dit barn uforglemmelige legeøjeblikke uden at bryde banken.