Køb Playmobil Hos Kids-World.

GRATIS FRAGT
Playmobil Figur – XXL Julemand – 6629
Pris fra 520
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Mit Store Dukkehus – 70205 – 592 Dele
Pris fra 1.900
GRATIS FRAGT
Playmobil Dinos – Dino Explorer – Carry Case – 70108 – 18 Dele
Pris fra 160
GRATIS FRAGT
Playmobil City Life – Skole – Carry Case – 70314 – 29 Dele
Pris fra 160
GRATIS FRAGT
Playmobil Family Fun – Camping – Carry Case – 9323 – 32 Dele
Pris fra 160
GRATIS FRAGT
Playmobil Princess – Unicorn – Carry Case – 70107 – 42 Dele
Pris fra 160
GRATIS FRAGT
Playmobil NHL – Shootout – Carry Case – 9177 – 27 Dele
Pris fra 170
GRATIS FRAGT
Playmobil City Action – Brandbil – 9464 – 138 Dele
Pris fra 800
GRATIS FRAGT
Playmobil Dollhouse – Soveværelse m. Syhjørne – 70208 – 67 Dele
Pris fra 270
GRATIS FRAGT
Playmobil Dinos – Research Camp With Dinos – 71523 – 93 Dele
Pris fra 630
GRATIS FRAGT
Playmobil Asterix – Wild Boar Hunting – 71160 – 52 Dele
Pris fra 200
GRATIS FRAGT
Playmobil Dinos – Stegosaurus Nest With Egg Thief – 71526 – 29 D
Pris fra 155
Indlæs flere

Den ultimative legeoplevelse med Playmobil.

Playmobil er en klassisk legetøjsserie, som har vundet hjerterne hos generationer af børn og voksne. Hos Kids-World finder du et enormt udvalg af Playmobil-sæt, der indbyder til timevis af udforskning, fantasi og kreativ leg. Uanset om du er en erfaren samler eller en nybegynder, er der noget for enhver smag og alder.

Playmobil-universet: En verden af eventyr.

Playmobil er ikke bare legetøj – det er et helt univers af fantasifulde verdener, som venter på at blive udforsket. Fra piratskibe og ridderborgene til byfærdslen og dyrelivet, giver hvert sæt mulighed for at skabe dine egne historier og eventyr.

Tematiske verdener.

En af de mest fascinerende aspekter ved Playmobil er de detaljerede tematiske verdener. Hvert sæt er omhyggeligt udformet for at gengive et særligt miljø eller epoke med autentiske detaljer og figurer.

Piraternes Liv.

Lad eventyret begynde med Playmobils piratsamling. Kast anker og udforsk de berygtede skibsvrag, hvor skatte og farer venter i hver en krog. Besæt dit eget piratskib med en besætning af modige sørøvere og udforsk de mystiske øer på jagt efter skjulte skatte.

Riddernes Rige.

Træd ind i en tid med riddere, prinsesser og dragedræbere. Playmobils riddersæt giver dig mulighed for at genopleve de legendariske eventyr fra middelalderen. Byg imponerende borge med tårne og fæstningsværker, og udkæmp episke slag med dine ridderfigurer.

Bylivet i Miniature.

Oplev hverdagslivet i en levende bymodel med Playmobils bysæt. Fra politistationer og brandstationer til skoler og hospitaler, kan du genskabe de vigtige institutioner, der holder en by kørende. Udforsk de travle gader, hvor biler, busser og tog transporterer dine figurer rundt.

Kreativ leg uden grænser.

Uanset hvilken tematisk verden du vælger, giver Playmobil-sættene ubegrænsede muligheder for kreativ leg. Kombiner forskellige sæt for at skabe dine egne unikke scenarier, og lad fantasien få frit løb.

Kvalitet og sikkerhed i højsædet.

Playmobil er kendt for sin høje kvalitet og sikkerhed, hvilket gør det til et ideelt valg for både børn og samlere. Alle sæt er fremstillet af solidt plast, der kan modstå selv den mest intense leg.

Testet og godkendt.

Hvert Playmobil-sæt gennemgår strenge kvalitetskontroller for at sikre, at det lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Legetøjet er fri for skadelige stoffer og har ingen skarpe kanter eller løse dele, som kan udgøre en risiko for børn.

Alderssvarende udformning.

Playmobil-sættene er designet til at passe til forskellige aldersgrupper. Fra de enkle sæt til de mindste til de mere avancerede og detaljerede sæt til ældre børn og samlere, er der noget for enhver alder og færdighedsniveau.

Udvidelsesmuligheder og tilbehør.

En af de store fordele ved Playmobil er de utallige udvidelsesmuligheder og tilbehør, der gør det muligt at tilpasse og udvide dine samlinger.

Bred produktportefølje.

Kids-Worlds online-butik tilbyder et enormt udvalg af Playmobil-sæt, figurer og tilbehør, så du kan finde præcis, hvad du leder efter. Uanset om du foretrækker de klassiske sæt eller de nyeste udgivelser, er de alle tilgængelige med et par klik.

Sikker og hurtig levering.

Kids-World prioriterer sikker og hurtig levering af dine Playmobil-ordrer. Dine varer pakkes omhyggeligt og sendes hurtigt, så du kan begynde at lege eller samle med det samme.

Kundeservice i topklasse

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende dine Playmobil-køb, står Kids-Worlds dedikerede kundeservice klar til at hjælpe dig. De er eksperter i Playmobil og kan give dig de bedste råd og vejledning.

Playmobil som gave?

Playmobil sæt er ikke kun fantastisk legetøj, men også fremragende gaveideer til børn.

Fødselsdagsgaver Med Playmobil.

Overrask dit barn eller barnebarn med et nyt Playmobil sæt på deres fødselsdag. Det vil give dem timevis af leg og glæde, samtidig med at det stimulerer deres kreativitet og fantasi.

Julegaver Med Playmobil.

Under juletræet vil et Playmobil sæt være en velkommet gave for enhver alder. Uanset om det er til din søn, datter, nevø eller niece, vil det bringe masser af juleglæde og minder.

Playmobil som gave til alle lejligheder.

Uanset hvilken lejlighed du fejrer, er et Playmobil-sæt altid en velkommet gave. Hos Kids-World finder du det perfekte sæt til enhver alder og interesse.

Fødselsdagsgaver for børn

Overrask dit barn eller barnebarn med et nyt Playmobil-sæt på deres fødselsdag. Det vil give dem timevis af leg og glæde, samtidig med at det stimulerer deres kreativitet og fantasi.

Julegaver til hele familien.

Under juletræet vil Playmobil sæt bringe glæde til både børn og voksne. Uanset om det er til din søn, datter, nevø, niece eller forældre, vil det skabe minder og juleglæde for alle.

Gaver til særlige lejligheder

Playmobil er også en ideel gave til andre særlige lejligheder, såsom barnedåb, konfirmationer, studenterafslutninger eller bryllupper. Et sæt kan markere disse milepæle på en unik og mindeværdig måde.

Uanset om du er en lidenskabelig Playmobil entusiast eller bare leder efter sjovt og underholdende legetøj, er Kids-World en fantastisk destination. Med et enormt udvalg af sæt, figurer og tilbehør, samt ekspertise og dedikation til Playmobil universet, kan du være sikker på at finde præcis, hvad du leder efter. Lad eventyret begynde med Playmobil!

Image