Playmobil – Find det hos Eurotoys

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 228
Ambulance med lys og lyd
Bliv helt i dit eget eventyr med PLAYMOBIL Ambulance med lys og lyd. Den moderne ambulances virkelighedstro funktioner med side- og bagdøre til at åbne samt lys- og lydmodul på taget og detaljerigt lægeudstyr indbyder til fantasifulde rollelege. Ambulance
Pris fra 371
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 302
Politihovedkvarter med fængsel
Luk porten op! Vi har kunnet fange en ny røver! Politibetjentene går ind ad porten med røveren i håndjern. Røveren afhøres om sin forbrydelse. Derefter tages der fingeraftryk og et par billeder forfra og fra siden. De beslutter sig for at holde ham fængsl
Pris fra 597
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 272
Campingvogn med bil
Camping er sjovt! I den store campingvogn er der plads til hele familien, som glæder sig til en dejlig tur gennem landskabet. Afsted på campingsjov i PLAYMOBIL-campingvognen med bil! Dette detaljerige legesæt har alt, hvad eventyrlystne børn behøver t
Pris fra 527
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 209
Autocamper
Med den välutrustade familjehusbilen blir campingen lyxig. Med ett hus på hjul har familjen alla bekvämligheter även på campingsemestern: Kokvrå, minibadrum och sovplatser, allt finns. Vid ankomst till semesterorten packas bord, stolar och grillen ut och
Pris fra 390
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 316
Prinsesseslot
Prinsessan Betty är en riktig fritänkare. Hon är självsäker och glad, men ibland även ganska tankspridd. På princessakademin lär sig Betty och hennes väninnor vad det innebär att vara en riktig prinsessa. Prinsessan bor i det romantiska prinsesslottet. Hä
Pris fra 583
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 62
Noahs Ark
I denna Noaks ark tar du med dig alla djur. Båtdäcket är avtagbart och under det finns förvaringsutrymme. Taket kan du öppna och båten kan faktiskt flyta på riktigt. Utrustad med många djur såsom giraffer, elefanter, fåglar, zebror osv. Levereras med två
Pris fra 307
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 255
Himmelsk regnbueslot
Højt oppe i de bløde skyer finder man regnbueprinsessernes himmelske hjem. Beskyttet af regnbuen og af lyset fra den magisk lysende regnbueblomst* (udtagelig) nyder de livet. Highlights: Pegasus, himmelgynge og prinsesse med fjerlette skynederdele, som ka
Pris fra 594
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 102
Volkswagen T1 Camping Bus
I årtier har den været et ikon på vores veje: Volkswagen T1 campingbussen. Elsket af generationer er allerede utallige eventyrlystne unge og gamle taget jorden rundt i den. Klassikeren blandt campingbusserne har også i PLAYMOBIL-versionen mange kultiske d
Pris fra 347
GRATIS FRAGT
Eventyrlig zoologisk have
Træd ind i PLAYMOBILs eventyrlige zoologiske have. Her kan hjemmehørende og eksotiske dyr betragtes på nært hold. En gangbro over indgangsportalen fører gæsterne op til en udsigtsplatform. Fra dette højtliggende sted kan man stå i ro og mag og se på pingv
Pris fra 599
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 128
Lastbil med container til genbrugsglas
Den store kran løfter ubesværet containeren med genbrugsglas med de indsamlede flasker op på lastbilen. Inkl. Lastbilschauffør og mange flasker. Hold byen ren med det cool PLAYMOBIL-vejrenholdelsessæt. Ved hjælp af den svingbare teleskopkran kan glasco
Pris fra 321
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 237
Stor Brandstation
Tut tut! När larmet går är brandkåren på plats på nolltid. Brandmannen flyger upp från sin brits, drar åt sig en skjorta från väggen och springer mot brandstången. Svisch – han åker ner i högsta fart. Där väntar hans kollega redan på honom. Ett hus på S
Pris fra 662
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 163
Porsche Mission E
Den geniale Porsche Mission E er den perfekte kombination af kraftfuld teknologi og sportsvognsdesign.Porsche Mission E giver børneværelset elektrisk mobilitet. Fans af sportsvogne vil ikke bare elske den coole frontbelysning, men hele det unikke belysnin
Pris fra 536
Indlæs flere

Playmobil hos Eurotoys

Hos Eurotoys kan du finde et bredt udvalg af Playmobil-produkter, der dækker en lang række temaer og aldersgrupper. Fra de klassiske bondegårdssæt til de mere avancerede sæt som pirater, riddere og eventyr, er der noget for enhver smag og interesse.

Eurotoys’ online butik gør det nemt at udforske det store udvalg af Playmobil-produkter og finde præcis det, du leder efter. Du kan nemt filtrere efter tema, aldersgruppe og pris for at finde det perfekte sæt til dit barn eller barnebarn.

Playmobil: En Legende i Legetøjsverdenen

Playmobil har gennem årene cementeret sin position som en legende i legetøjsverdenen. Med sit unikke design, sin høje kvalitet og sin evne til at stimulere fantasi og læring, har mærket vundet hjerterne hos både børn og forældre.

Uanset om du er på udkig efter et nyt eventyr eller ønsker at genoplive minder fra din egen barndom, er Playmobil et sikkert valg. Hos Eurotoys kan du finde det perfekte sæt til at sætte gang i legen og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med dine børn eller børnebørn.

Playmobils Temaer og Sæt

Playmobil tilbyder et bredt udvalg af temaer og sæt, der dækker alt fra hverdagssituationer til fantastiske eventyr. Her er et lille udsnit af de mange muligheder:

Bondegård og Dyr

Oplev livet på bondegården med de detaljerede bondegårdssæt fra Playmobil. Disse sæt indeholder figurer af bønder, dyr og tilbehør som traktorer og redskaber, der giver børnene mulighed for at udforske landbrugets verden.

Riddere og Drager

Tag del i eventyrlige ridderkampe og dragemyter med Playmobils riddersæt. Disse sæt byder på imponerende borge, riddere i rustninger og frygtindgydende drager, der inviterer til timevis af action og eventyr.

Pirater og Skibsvrag

Hejs sejlene og forbered dig på en spændende sørejse med Playmobils piratsæt. Disse sæt indeholder skibe, skibsvrag, pirater og skatte, der giver børnene mulighed for at udforske livets på de syv verdenshave.

Byen og Redningskørertøjer

Oplev hverdagslivet i byen med Playmobils bysæt. Disse sæt omfatter bygninger, butikker, biler og figurer, der repræsenterer forskellige erhverv og situationer i bylivet. Derudover kan børnene lege med de spændende redningskøretøjer som brandbiler og ambulancer.

Eventyr og Fantasiverdener

Lad fantasien få frit løb med Playmobils eventyr- og fantasysæt. Disse sæt byder på magiske verdener, eventyrlige figurer og spektakulære miljøer, der giver børnene mulighed for at udforske deres vildeste drømme.

Playmobil: En Legetøjsklassiker for Alle Aldre

Playmobil har formået at forblive populært gennem generationer af børn og forældre. Uanset om du er på udkig efter et nyt sæt til dit barn eller ønsker at genoplive minder fra din egen barndom, er Playmobil et sikkert valg.

Med sin unikke blanding af kreativitet, læring og underholdning, har Playmobil vundet hjerterne hos både børn og voksne. Hos Eurotoys kan du finde det perfekte sæt til at sætte gang i legen og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med dine børn eller børnebørn.

Playmobil: Mere end Bare Legetøj

Playmobil er mere end bare legetøj – det er en hel verden af eventyr, fantasi og læring. Disse figurer og sæt har en særlig evne til at fange børns opmærksomhed og stimulere deres kreativitet på en unik måde.

Udvikling af Sociale Færdigheder

Legen med Playmobil kan også bidrage til udviklingen af børns sociale færdigheder. Ved at opbygge scener og fortælle historier sammen lærer børnene at kommunikere, samarbejde og løse konflikter på en konstruktiv måde.

Finmotoriske Færdigheder

Håndteringen af de små figurer og tilbehør i Playmobil-sættene kan også styrke børns finmotorik. Dette er en vigtig færdighed, der kan have en positiv indvirkning på deres evne til at skrive, tegne og udføre andre finmotoriske opgaver.

Læring om Verden

Mange af Playmobils sæt er inspireret af virkelige situationer og miljøer, såsom hospitaler, byggepladser og historiske epoker. Dette giver børnene mulighed for at lære om forskellige erhverv, kulturer og tidsaldre på en legende og engagerende måde.

Playmobil: En Bæredygtig Legetøjsoplevelse

Ud over at fremme læring og kreativitet, har Playmobil også fokuseret på bæredygtighed i deres produkter. Figurerne og sættene er lavet af robust plastik, der kan modstå selv den mest intense leg, hvilket gør dem til en langsigtet investering.

Derudover kan Playmobil-produkter nemt genbruges og gives videre til yngre søskende eller gemmes som minder. Dette bidrager ikke kun til at reducere affald, men også til at lære børn om vigtigheden af at passe på vores miljø.

Playmobil hos Eurotoys: Et Bredt Udvalg af Eventyr

Hos Eurotoys kan du finde et imponerende udvalg af Playmobil-produkter, der dækker en lang række temaer og aldersgrupper. Fra de klassiske bondegårdssæt til de mere avancerede sæt som pirater, riddere og eventyr, er der noget for enhver smag og interesse.

Eurotoys’ online butik gør det nemt at udforske det store udvalg af Playmobil-produkter og finde præcis det, du leder efter. Du kan nemt filtrere efter tema, aldersgruppe og pris for at finde det perfekte sæt til dit barn eller barnebarn.

Giv Dine Børn en Uforglemmelig Legetøjsoplevelse

Uanset om du er på udkig efter et nyt eventyr eller ønsker at genoplive minder fra din egen barndom, er Playmobil et sikkert valg. Med sin unikke blanding af kreativitet, læring og underholdning, har Playmobil vundet hjerterne hos både børn og voksne.

Hos Eurotoys kan du finde det perfekte Playmobil-sæt til at sætte gang i legen og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med dine børn eller børnebørn. Giv dem en legetøjsoplevelse, der vil blive husket i mange år fremover.